2310 819401

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

SEACHEM

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 1. Seachem Nutridiet Goldfish flakes

  Seachem Nutridiet Goldfish flakes

  Από 4,82 €

  Πλήρης ισορροπημένη διατροφή κατάλληλη για όλα τα χρυσόψαρα. Είναι υψηλής ποιότητας περιέχοντας μόνο τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον η Nutridiet Goldfish Flakes είναι εμπλουτισμένη με σκόρδο, βιταμίνη C αλλά και Chlorella η οποία είναι 35% πιο θρεπτική από την Spirulina. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας παράλληλα όλα τα χρώματα των ψαριών.

  Διατροφική ανάλυση:

  Πρωτεΐνη: 42%

  Λιπαρά: 5%

  Φυτικές Ίνες: 1%

  Υγρασία: 8%

  Τέφρα: 9%

  Μάθετε περισσότερα

 2. Seachem Nutridiet Cichlid Flakes

  Seachem Nutridiet Cichlid Flakes

  Από 3,84 €

  Πλήρης ισορροπημένη διατροφή κατάλληλη για όλες τις κιχλίδες. Δεν περιέχει ορμόνες.  Είναι υψηλής ποιότητας περιέχοντας μόνο τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον η Nutridiet Cichlid Flakes είναι εμπλουτισμένη με σκόρδο, βιταμίνη C αλλά και Chlorella η οποία είναι 35% πιο θρεπτική από την Spirulina. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας παράλληλα όλα τα χρώματα των ψαριών.

  Διατροφική ανάλυση:

  Πρωτεΐνη: 43%

  Λιπαρά: 8%

  Φυτικές Ίνες: 1%

  Υγρασία: 6%

  Τέφρα: 8%

  Μάθετε περισσότερα

 3. Seachem Nutridiet Tropical Flakes

  Seachem Nutridiet Tropical Flakes

  Από 3,83 €

  Πλήρης ισορροπημένη διατροφή κατάλληλη για όλα τα τροπικά ψάρια γλυκού νερού. Είναι υψηλής ποιότητας περιέχοντας μόνο τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον η Nutridiet Tropical Flakes είναι εμπλουτισμένη με σκόρδο, βιταμίνη C αλλά και Chlorella η οποία είναι 35% πιο θρεπτική από την Spirulina. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας παράλληλα όλα τα χρώματα των ψαριών.

  Διατροφική ανάλυση:

  Πρωτεΐνη: 45%

  Λιπαρά: 7%

  Φυτικές Ίνες: 2%

  Υγρασία: 8%

  Τέφρα: 7%

  Μάθετε περισσότερα

 4. Seachem Nutridiet Marine Flakes

  Seachem Nutridiet Marine Flakes

  Από 4,82 €

  Πλήρης ισορροπημένη διατροφή σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις όλων των τροπικών ψαριών θαλασσινού ενυδρείου. Είναι υψηλής ποιότητας περιέχοντας μόνο τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον η Nutridiet Marine Flakes είναι εμπλουτισμένη με σκόρδο, βιταμίνη C αλλά και Chlorella η οποία είναι 35% πιο θρεπτική από την Spirulina. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας παράλληλα όλα τα χρώματα των ψαριών. Διατροφική ανάλυση:

  Πρωτεΐνη: 43%

  Λιπαρά: 6%

  Φυτικές Ίνες: 2%

  Υγρασία: 8%

  Τέφρα: 9%

  Μάθετε περισσότερα

 5. Seachem Nutridiet Mari Plus Flakes

  Seachem Nutridiet Mari Plus Flakes

  Από 4,50 €

  Πλήρης ισορροπημένη διατροφή κατάλληλη για όλα τα τροπικά ψάρια γλυκού και θαλασσινού ενυδρείου. Είναι υψηλής ποιότητας περιέχοντας μόνο τα πιο αγνά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Επιπλέον η Nutridiet Mari Plus Flakes είναι εμπλουτισμένη με σκόρδο και βιταμίνη C. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονίζοντας παράλληλα όλα τα χρώματα των ψαριών. Διατροφική ανάλυση:

  Πρωτεΐνη: 45%

  Λιπαρά: 7%

  Φυτικές Ίνες: 1%

  Υγρασία: 9%

  Τέφρα: 9%

  Μάθετε περισσότερα

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2