2310 819401

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Το petcumulus.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων για την φροντίδα του ενυδρείου, που δημιουργήθηκε το 2009 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και που τώρα ευελπιστεί να εδραιωθεί σταδιακά και στον χώρο των υπόλοιπων pet (σκύλου, γάτας, τρωκτικών, πτηνών).

Υπο νέα πλέον διεύθυνση και με πλήρως ανανεωμένο site, στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του και στην ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση των παραγγελιών τους.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες του ενυδρειακού χώρου έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία στα προϊόντα του, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και επιπλέον να σας παρέχει κάθε είδους συμβουλή για την φροντίδα του ενυδρείου σας μέσα από την πολυετή εμπειρία του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα petcumulus.gr διατηρεί επίσης και φυσικό κατάστημα πώλησης ειδών κατοικιδίων στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 42 στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία PrimaPet, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε Δευτέρα - Παρασκευή 10:00π.μ. - 21:00μ.μ. και Σάββατο 10:00π.μ. - 15:00μ.μ.